Det sker

Aktuelle arrangementer på Haderslevhus:

Nyheder fra Haderslevhus

22/12: Kokkens Buffet og julebal: Robin
Pris: 250 kr. m/mad og 120 kr. u/mad (drop in fra kl. 20.30)

25/12: Buffet & Julebal: Carsten Bo & Jon
Pris: 250 kr. m/mad og 120 kr. u/mad (drop in fra kl. 20.30)
Menu: Salat med varmrøget laks og citroncreme, syltede tomater og urter.
Ovnstegt kylling, små kartofler, hjemmesyltede agurker og skysauce.

29/12: Nils & Bernd (tidligere Le Gabs)
Pris: 250 kr. m/mad og 120 kr. u/mad (drop in fra kl. 20.30)
Menu: Stor buffet med kolde og lune lækkerier.

31/12: Nytårsparty: Bendt Aaen & Danseband
Pris: 650 kr. m/mad og 250 kr. u/mad (drop in fra kl. 20.30)
Menu: Klassisk: Rejecocktail til forret. Hovedretten består af Kålpølser, hamburgerryg og grønlangkål og kartofler. Og så er der citronfromage til dessert, og selvfølgelig champagne og kransekage kl. 00.
Der er mulighed for vegetar-menu efter aftale.

5/1-19: Lørdagsbal med Carsten Bo & Jon
Pris: 250 kr. m/mad og 120 kr. u/mad (drop in fra kl. 20.30)
Menu: Rejeroulade på spæde salater og urtecreme. Nakkesteg med bagte rodfrugter og svampesauce.

12/1-19: Nils & Bernd
Menu: Sprængt oksespidsbryst, smørdampet grønt og peberrodssovs. Marineret frugtsalat med råcreme og chokolade.

19/1: Robin
Menu: Slowcooked okseskank, saltbagt selleri, rødvinssauce. Chokolademousse.

26/1: Nonstop Musik
Menu: Cremet jordskokkesuppe med plukket okse og purløg. Indbagt svinemørbrad med kartoffelterrin, saute af bønner og timiancreme.

Tilmelding til spisning på tlf 25322825 (gerne via SMS)

Pssst… Sløret er blevet løftet for de bookinger, vi på nuværende tidspunkt har i hus til næste år: Se bare her…