Cirkus Mojn, køkkenet og retroperlen

Cirkus Mojn flytter ind på Haderslevhus. Haderslevs Puls skriver om retroperlen Haderslev Hus. Køkkenet er næsten klar til at åbne.

Ugens nyheder:

Vi har haft besøg af en journalist fra Haderslevs Puls, som har skrevet en rigtig god artikel om hans besøg på Haderslevhus. Du kan læse artiklen “tilbage til fortiden” her.

Køkkenet er rengjort, desinficeret og der er lavet nye el-installationer og nyt service-rum. Fødevarestyrelsen har godkendt køkkenet og vi laver både mad info ud af huset.

Lejligheder i opgangen er under restauration og ridderbaren er snart klar som restaurant. Der er dog lidt vej endnu, så endnu engang takker vi de frivillige for at dukke op og give en hjælpende hånd. Så hvis du keder dig, er der er også plads til dig på holdet. Som en af de frivillige udtaler: Vi har det sjovt og har fået et helt specielt sammenhold.

Velkommen til nye i huset: Cirkus Mojn står for den ugentlige cirkus-skole på Haderslevhus. Der er bla. hængt trapez op på den store scene, og dansepigernes rum er ryddet, så cirkus er flyttet ind. Vi videregiver følgende tekst fra facebook:

“Går du eller dit barn med drømme om at lære artisteri, så er Cirkus Mojn lige noget for dig.

Torsdag den 16 august fra klokken 15-17 er der for første gang træning i Haderslevs nystartede Cirkusklub.

I Cirkus Mojn udvikler vi børn og unges selvtillid, kreativitet, fysik og sammenarbejdsevne, ved hjælp af alverdens cirkustræning.

Her kan du prøve kræfter med at jonglere, køre på ethjulet cykel, lære tricks med diablo, diverse akrobatik og luftakrobatik, klovneri, trylleri og alt andet der har med cirkus at gøre. Alle børn og unge fra 6år og derover er hjertelig velkomne til at komme og være med.

Ønsker du mere info, så send Cirkus Mojn en besked her på facebook, eller en mail til cirkusmojn@hotmail.com

Hopla og cirkusstøv fra jeres cirkusklub i hjertet af Haderslev, Cirkus Mojn 🎪”

Om lørdagen er der som altid bal for danseglade voksne. Både par og singler.