Dansende mus på Haderslevhus

Det er ikke kun danseglade mennesker, der huserer på Haderslevhus. I køkkenet har vi fundet spor af dansende mus.

Vi har drysset ufattelig meget mel ud hver dag, for at se, hvor der er aktivitet.. De dansende mus har snust til alle fælder, og danset i rundkreds midt på køkkengulvet.

Flere loftsrum og 3 lejligheder er også ryddet. Det har så bevirket, at musen har hentet forstærkninger. For i nat har der ikke kun været 1 mus i køkkenet, men flere.

De sidste 3 dage, har der kun været 1 muse-spor, men vi har ved hjælp af 1 af husets faste lørdagsgæster, hans søn og 2 trænede hunde, fundet frem til utallige gamle rotte- og musehuller, som vi har lukket af.  Det er en gammel bygning, så når vi rydder ud og op, så er der ikke nogen steder at gemme sig for skadedyr længere…

Ridderbaren er ved at blive restaureret og under bardisken og fryseren, fandt vi et rotteskelet. 

Den tilgroede baggård blevet fuldstændig ryddet.. og fliser dukkede frem under gammelt tagpap.

Der er heldigvis ikke aktivitet fra skadedyr i store og lille sal, så hvis skadedyrsbekæmper og fødevarestyrelsen er enige, så kan vi fortsat holde åbent for danseglade mennesker på lørdag – men uden at servere mad. Kaffen bliver brygget på kildevand, og isterningerne købes i dagrofa. Der vil så – ligesom sidste lørdag – være live musik fra kl. 20.30 og dørene åbnes kl. 20.

De kunder, der allerede har købt en deal til på lørdag, kan indløse denne i august eller september, samt få gratis indgang til dans nu på lørdag som et plaster på såret.

Fjordens Perle, pakhuskajen 1A, 6100 Haderslev, (ikke ret langt fra Haderslevhus), og som også drives af os, har åbent frem til kl. 20 på lørdag, og hvis vejret er skønt, er det selvfølgelig en rigtig god mulighed for jer, der gerne vil spise. Fødevarestyrelsen har lige godkendt den igår.

JydskeVestkystens artikel.

Her er endnu en artikel fra JydskeVestkysten