BLAF på Haderslevhus

SÅ skete der igen noget nyt på Haderslevhus. Blaffernationen nåede frem og containeren blev fyldt endnu engang. Baggården blev tømt og 2 lejligheder på 2. Sal ligeså.. Utroligt hvad 24 mennesker når at udrette på ingen tid.

 

 

Vægterne kom forbi og var med til uddeling af dagens præmier og fælles dans på scenen.

Dejligt at få en god historie fra landevejen og at vægterne fortalte om Haderslevhus og Haderslev… og simpelthen skønt at se så mange glade unge mennesker holde sommerferie på denne måde. Vi er superglade og taknemmelige.

Idag måtte de videre ud på landevejen og få points for udfordringer undervejs. Så ser du et par søde blaffere, så giv et lift -og lad evt. som om din bil går i stykker…det giver ekstra points…. og vi vil gerne have dem endnu en nat i huset…

Kære BLAF: Kom endelig igen!

Læs mere om BLAF her

————————————–

Ekstra info – pressen skriver:

Haderslevspuls artikel er lige her.

JV har også skrevet en rigtig fin artikel som du kan læse her.

og for dem, der kan tysk, så er der også en rigtig god artikel i Der Nordschleswiger.